Pa

Pa.

Editorial:
GRIJALBO
Año de edición:
Materia
Cocina por ingredientes
ISBN:
978-84-253-5054-2
Páginas:
192
Colección:
SABORES
-5%
19,90 €
18,91 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics, un ingredient que no pot faltar a cap dieta equilibrada, i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.
Xavier Barriga ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, empanades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot all. que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

Otros libros del autor